Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Turkije Ijsland Nations League Voorspelling Tips En Opstellingen

Turkije - IJsland Nations League Voorspelling, Tips en Opstellingen

Introductie

De Nations League-wedstrijd tussen Turkije en IJsland op zaterdag 24 september 2023 belooft een spannend treffen te worden tussen twee teams die allebei willen strijden om een plek in de knock-outfase. Turkije, dat momenteel op de 42e plaats staat op de FIFA-wereldranglijst, zal proberen zijn vorm uit de laatste wedstrijden voort te zetten, terwijl IJsland, dat op de 62e plaats staat, zal proberen te herstellen van een teleurstellende prestatie in de vorige wedstrijd.

Teamsamenstelling en tactieken

Turkije

Turkije wordt naar verwachting in een 4-3-3-formatie ten opgesteld, met Burak Yilmaz als spits en Cengiz Under en Yusuf Yazici op de vleugels. Het middenveld zal waarschijnlijk bestaan uit Hakan Calhanoglu, Ozan Tufan en Dorukhan Tokoz, terwijl Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Zeki Çelik en Umut Meraş de verdedigingslinie zullen vormen.

Turkije zal waarschijnlijk een aanvalsgerichte benadering hanteren, waarbij Calhanoglu en Under een sleutelrol zullen spelen in het creëren van kansen voor Yilmaz. De verdediging zal echter alert moeten zijn op de snelle aanvallers van IJsland.

IJsland

IJsland zal naar verwachting in een 4-4-2-formatie ten opgesteld, met Kolbeinn Sigþórsson en Jón Daði Böðvarsson in de spits. Het middenveld zal waarschijnlijk bestaan uit Birkir Bjarnason, Aron Gunnarsson, Emil Hallfreðsson en Gylfi Sigurðsson, terwijl Ragnar Sigurðsson, Hörður Björgvin Magnússon, Kári Árnason en Ari Freyr Skúlason de verdedigingslinie zullen vormen.

IJsland zal waarschijnlijk een meer defensieve benadering hanteren, waarbij Gunnarsson en Hallfreðsson een sleutelrol zullen spelen in het beschermen van de verdediging. De aanvallers zullen echter proberen om hun kansen te grijpen bij elke gelegenheid.

Wedstrijdvoorspelling

De wedstrijd zal naar verwachting een gelijkopgaande strijd worden, waarbij beide teams kansen hebben om te winnen. Turkije heeft het thuisvoordeel, maar IJsland heeft een ervaren team dat niet bang is om te reizen.

Uiteindelijk wordt verwacht dat Turkije de wedstrijd met 2-1 zal winnen. De thuisploeg heeft iets meer kwaliteit in zijn gelederen en zal profiteren van het thuisvoordeel.

Wedtips

* Turkije wint de wedstrijd (1,80) * Beide teams om te scoren (1,90) * Burak Yilmaz scoort een doelpunt (2,20)

Opstellingen

**Turkije:** Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Umut Meraş, Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan, Dorukhan Toköz, Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz **IJsland:** Hannes Halldórsson, Ragnar Sigurðsson, Hörður Björgvin Magnússon, Kári Árnason, Ari Freyr Skúlason, Birkir Bjarnason, Aron Gunnarsson, Emil Hallfreðsson, Gylfi Sigurðsson, Kolbeinn Sigþórsson, Jón Daði Böðvarsson


Comments